Oplossingen

Eigenlijk is er voor elk bedrijfsproces wel een passende en efficiënte oplossing. Misschien heeft u hem al en zo niet is het altijd goed om uzelf af te vragen of het wel zo handig is zoals het nu is ingericht.

Wij hebben daar een hele goede kijk op en adviseren en ontwerpen deze missende schakels. Van login systemen tot transfers en alles wat daar tussen zit. Het is te veel om op te noemen. Vooral met het huidige cloud werken wil menigeen daar het voordeel uit halen. Niet zo gek natuurlijk want in deze sterk veranderende digitale wereld is het verliezen van data een verschrikkelijke gebeurtenis die een enorme impact kan hebben, zowel organisatorisch als financieel.

Laat u ook adviseren naar een eventuele oplossing voor uw situatie.

Een aantal praktijk voorbeelden voor u opgesomd:

  • Uitzend bureau

Een uitzendbureau heeft de handen vol aan urenverantwoording. Men kreeg van werkgevers per fax een overzicht van gewerkte uren per medewerker. Deze werkgever verzamelt deze uren en stuurt deze vervolgens naar het bureau. Dan gaat een medewerkster dit nog een keer overtypen in het CRM systeem om vervolgens die uren te berekenen.

Dit is natuurlijk erg omslachtig en foutgevoelig.

webapplicatie

Oplossing: een toepassing gecreëerd waarin de werkgever online inlogt op een webapplicatie van het uitzendbureau. Zij krijgen hier per werkgever hun eigen omgeving met hun eigen logo. Hier worden alle gegevens online ingevoerd. Zodra de werkgever hiermee klaar is komt er een melding naar het uitzendbureau dat er nieuwe data beschikbaar is. Men kan deze vervolgens controleren en importeren in het CRM systeem.

 

  •   Rijwielhandel

Een rijwielhandel heeft 3 vestigingen. In de praktijk is het een heel gedoe om deze vestigingen van de juiste voorraad te voorzien. Vooral in het goede seizoen. Als de verkoop snel gaat wil men de klant ook snel voorzien van een nieuwe fiets. Het komt regelmatig voor dat een bepaald type op een bepaalde locatie niet aanwezig is. Dan wordt er vaak heen en weer gebeld naar een andere vestiging of men daar het product nog op voorraad heeft. De huidige software voorziet niet in de behoefte van een centrale voorraad beheer.

Oplossing: Gekeken naar de mogelijkheden van de gebruikte software. Deze gebruikte daar een database voor die op de PC geïnstalleerd staat. Deze database hebben we in een cloud gezet en de software zo geconfigureerd dat deze de database in de cloud raadpleegd. Dat op alle 3 de vestigingen gedaan zodat men altijd de juiste voorraad realtime ziet voor de verschillende locaties.

 

  • Loonbedrijf

Een loonbedrijf heeft de verwerking van de betalingen uitbesteed aan een externe. Echter hebben zij een dagelijkse verplichting om de dagelijkse electronische afschriften voor 8.00 uur ’s morgens digitaal door te zenden. Dit is een handmatig proces en toebedeeld aan 1 persoon. Indien deze ziek wordt of een vrije dag wil moet er voor vervanging worden gezorgd. Echter omdat de tijd beperkt is gaat dit nog wel eens fout.

emas_data

Oplossing: Een automatisch transfer mechanisme ontwikkeld die het electronische afschrift om 07.30 automatisch controleert en transferred naar de juiste machine voor het externe verwerkingsbedrijf. Hiermee is men niet meer afhankelijk van een handmatige interventie.

 

Zoals hierboven genoemd zijn er nog duizenden voorbeelden die wellicht voor u van toepassing zijn. Of het nu om grote of hele kleine toepassingen zijn, leg uw vraag aan ons voor en wie weet komen wij met een passende oplossing terug. Vul het formulier in op deze site en wij zullen u snel laten weten wat we voor u kunnen betekenen.