Wilt u uw gasten tijdens hun bezoek aan uw bedrijf ook voorzien van gratis WiFi?

media_xll_2291730

Dat kan bij ons op een zeer professionele en betaalbare manier. U kunt kiezen uit een aantal verschillende mogelijkheden. Normaal gesproken zult u een maandelijks abonnement moeten afsluiten omdat de meeste aanbieders dit ook voor u moeten doen om toegang te krijgen voor het managen van uw hotspot. Wij hebben hier een andere oplossing voor gevonden die ons in staat stelt om gewoon voor een eenmalige uitgave toch te voldoen aan deze vraag. Ook blijft het mogelijk om deze maandelijkse vorm te kiezen maar niet voor elke toepassing.

Veiligheid

Onze hotspots worden zo geïnstalleerd dat het buiten uw eventueel bestaande netwerk valt. Hierdoor is het onmogelijk voor publiek om op uw eigen netwerk van bijvoorbeeld uw kassa’s of bestel systemen te komen dus uw gasten los van uw netwerk staan. Zo kunnen we u garanderen dat al uw bestaande apparatuur gewoon blijft werken zoals u dat gewend bent.

Overzicht

We kunnen de verschillende mogelijkheden onderscheiden in 4 categorieën

  1. Hotspot op basis van Social media. Hierbij zal de klant een check-in doen op uw Facebook pagina zodat deze door al hun aangesloten vrienden te zien is. Dit is een krachtige vorm van marketing. Dit kan ook via een ‘Like’. NOTE (sinds 1 mei 2015 heeft Facebook de regels aangepast en is het verboden iemand een geforceerde like af te dwingen!) Facebook rules.
  2. Hotspot op basis van een inlognaam en wachtwoord. Dit is bijvoorbeeld van toepassing wanneer u toch een wat meer gesloten omgeving wilt en u zelf bepaald wie wel of geen toegang krijgt.
  3. Hotspot op basis van een splash page. Dit is een welkomstpagina van uw bedrijf waarin u aangeeft dat de hotspot vrij te gebruiken is. Authenticatie zal alleen plaatsvinden na het zien van uw welkomstpagina. Op deze manier forceert u uw klanten niets om er iets voor terug te doen. Deze methode wordt over het algemeen het meest gebruikt.
  4. Hotspot op basis van betaling. Deze methode is vaak van toepassing in bijvoorbeeld Hotels en andere gelegenheden waar u weet dat klanten langer zullen verblijven en daarom ook kosten in rekening wilt brengen. Dit kan d.m.v. paypal of Credit card.
  5. Overige. er zijn nog meer varianten te bedenken en hier kunnen we ook met u over brainstormen.

Voor meer informatie verwijzen we u graag naar onze hotspot website: www.freehotspot.nl